Trailangels, engelen op je levenspad

Heb jij dat wel eens meegemaakt? Je bent onderweg en ineens kom je in gesprek met iemand.…. en je vertelt diegene iets, zomaar, iets dat misschien zelfs je partner of beste vriendin niet eens weet! Of die onbekende zegt iets tegen je…..en dat blijkt life-changing.

Je ziet die persoon misschien nooit meer, maar het blijkt een ontmoeting om nooit meer te vergeten. Ik noem ze Trailangels, engelen op je levenspad.

Over mij

Mijn naam is Minke Brik
Stapje voor stapje kwam ik voor mezelf uit.
Ik ging reizen.
En op dat moment ontdekte ik grootse wonderen.
Als vanzelf kwamen er mensen op mijn pad.
Die mij de prachtigste levenslessen gaven.
Die mensen zie ik als engelen.
Engelen die mij de weg wezen op mijn reis.
Ze zijn er niet voor niets, het is geen toeval,

Ze komen ons een boodschap brengen, op de juiste plek, op de juiste tijd.

Ik ontdekte de naam Trail Angels.
Mensen die je helpen op je reis, zowel letterlijk als figuurlijk.
Ik geloof in synchroniciteit, dat mensen en boodschappen
niet voor niets op je pad komen.
Jij kwam niet voor niets op deze site.
Je voelt het vanzelf als ik jouw Trail Angel ben.
Iemand die je zal helpen en ondersteunen in de reis van het leven.
Speciaal voor jou ben ik Trail Angels begonnen.
Stel je eens voor? Dat je een dag? Een week? Of zelfs langer met mij zou werken?

Ik help je stap voor stap hoe jij je diepste dromen en verlangens kan waarmaken.

Hoe je helemaal jezelf kan zijn.
Hoe je omgaat met je omgeving die daar moeite mee heeft.
Hoe jij weer helemaal tot bloei komt.
Hoe je kinderen, je man, je vriendinnen nu moeite hebben.
Maar later ontzettend trots op je zullen zijn.
Op die wijze, onafhankelijke vrouw die voor zichzelf ging staan.
Voel je je geraakt? Geroepen? Voel je een tinteling.
Denk je? Ik moet nu echt de volgende stap nemen, het kan niet langer zo. 
Wil je eindelijk echt zijn wie je bent? 

Stuur me een email, dan kijken we of we een match voor elkaar zijn! Ik zie er naar uit!

Ik loop graag even naast je

Loop je op dit moment vast? Ben je enorm zoekende in wat je wil in het leven? Voel je je al een tijdje niet meer gelukkig? En zou je zo graag van betekenis willen zijn maar weet je niet hoe?

Daar ben ik voor. Ik zal met je meelopen en je weer op weg helpen om je bestemming te vinden, je vuur weer aan te steken, je te helpen bij het maken van moeilijke keuzes en er voor je zijn. Omdat jij dat nodig hebt. Het is niet voor niets dat je op mijn website bent gekomen.

Ik heb daarvoor mijn  © T.R.A.I.L.A.N.G.E.L.S. methode ontwikkeld, waarin ik al mijn kennis en levenservaring heb gestopt.

Maar vòòr alles werk ik vanuit mijn intuïtie, vanuit wat er in het moment speelt.

Jij bent het beginpunt. Waarin alles er mag zijn ♥

Rianne Schenk
Rianne Schenk
Read More
"Twee dagen helemaal voor mezelf. Ik weet dat ik dit heerlijk vind. Toch was het alweer een tijd geleden toen ik een mail van Minke kreeg met de vraag of ik mee wilde met haar BizNiz & Pleasure Tweedaagse*. O god yes!  Alles was perfect geregeld. Van een luxe kamer tot lekker eten. Van een mooie 'werk' plek tot een relax massage en toegang tot het saunacomplex. Business en ontspanning was nog nooit zo mooi gecombineerd. Maar wat nog mooier was, was de begeleiding van Minke zelf.  Het mocht echt 2 dagen over mij gaan. Echt over mij. Minke speelde magisch in op mijn vraag. Soms praktisch, waardoor ik met een stappen plan voor mijn challenge naar huis ging. Soms met een meditatie, waardoor ik een nieuwe blokkade kon doorleven en loslaten. Of een oefening, die opeens zoveel aan het licht bracht over mijn overtuiging op het gebied van succes en geld. En alles met dezelfde openheid en liefde. Als ik nog een keer de kans krijg ga ik zeker weer met Minke op stap. Ik denk dat onderneemsters hier heel veel baat bij hebben. Omdat jij zo tof kan schakelen tussen business en persoonlijk en hier ook de overlapping in terug ziet."
Willie Oosterbaan
Willie Oosterbaan
Read More
"Meestal sta ik hier wat sceptisch in. Maar de titel van de eerste module trok mij over de streep "Whisper of Your Soul”. Door elke dag de modules door te  nemen kreeg ik een soort rust over mij heen. Met als resultaat: Shine Woman! You’re ready! Dankjewel Minke."
Barbara van der Reijken
Barbara van der Reijken
Read More
“Het helpt me om mijn pad te kiezen…” “Ik leerde Minke kennen tijdens een schrijfweek. Een week waarvan ik dacht dat het toevallig was dat ’t op mijn pad kwam en tegelijk voelde ik, ik ‘moet’ dit doen. Het was als thuiskomen. Minke benoemde iets waar ik het bestaan ervan wel voelde maar niet kon benoemen; synchroniciteit. En als je je ogen hebt geopend, anders kijkt naar de wereld om je heen. Dan zie, voel en hoor je de mooie dingen van ’t leven. Het helpt me om mijn pad te kiezen, mijn intuïtie te volgen en dankbaar te zijn voor al het moois in deze wereld.” Dankjewel Minke!
Ellen van Vliet
Ellen van Vliet
Read More
“Plannen worden wél in daden omgezet!” “Minke is je lichtende gids in de wereld van magie, intuïtie en synchroniciteit. Zij leert je met haar pragmatische programma hoe je deze in je voordeel kan laten werken. Wil jij voor jezelf beginnen en je meer gedragen weten door het universum? Zodat je je plannen wél in daden omzet? Dan moet je gewoon bij Minke wezen!"
Jantien van Driel
Jantien van Driel
Read More
“Minke is een eigenzinnige leermeester!” Minke is een coach die je in vuur en vlam zet. Ze heeft het uitzonderlijke vermogen jou de kracht van jezelf in te laten zien. Van haar heb ik geleerd naar de synchroniciteit te kijken die op mijn pad komt. En daar betekenis aan te geven. Minke is een eigenzinnige leermeester die me veel zelfinzicht heeft gebracht. #aanrader”

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in voor mijn tips & inspiratie.