Mijn cadeau: een gratis video-training

Ken je dat gevoel dat je tot niks komt? Wat aanrommelt, maar geen wezenlijke stappen zet? Je moet zoveel doen, dat je niet weet wat je eerst moet doen. Je legt de lat vaak hoog voor jezelf. Je wilt kwaliteit leveren en bent niet snel tevreden. Je wilt graag, maar je durft nog niet. Je vindt dat je eerst nog meer kennis moet hebben. Je bent misschien onzeker. Je hebt moeite met kiezen. gaat uitstellen En voor je het weet wordt de berg om te overwinnen steeds hoger en de onvrede steeds sterker. En dan wordt de stap zo groot, dat je vervalt in niks doen.

Dat komt omdat onze hersenen niet tegen verandering kunnen. We gaan dan in verzet en veroorzaken chaos. Deepak Chopra zegt dat chaos een natuurlijk proces is, een voorbode van noodzakelijke verandering.

Dan zit er dus maar één ding op! En dat is beginnen! Ja, je hoort het goed, er zit niets anders op.

Want als je in beweging komt, al zet je maar een heel klein stapje, dan geeft je dat zelfvertrouwen en het gevoel dat je goed bezig bent. En dat geeft motivatie tot de volgende stap. Je zult zien dat als je in beweging blijft, het steeds makkelijker wordt om meer stappen te zetten.

Het is dus zaak om te kijken wat het allereerste kleine stapje is wat je kunt zetten.

Ja, ik schrijf me nu in voor de gratis online videotraining Small steps, Big magic

Laat hieronder je naam & e-mailadres achter om je in te schrijven.

Het allereerste stapje

Het is een mind set om de stress uit je lichaam te halen en de stappen zo klein te maken dat je lichaam niet terug in de stress schiet, ondanks de chaos. Be afraid and do it anyway.

Sla jezelf niet voor je hoofd en maak jezelf geen verwijten, maar wees in plaats daarvan goed voor jezelf, neem rust, ga bewegen of laat je lekker masseren. Pak een warme kop thee en doe even letterlijk helemaal niets.

Bij voorkeur in de ochtend. Bedenk wat je die dag wilt doen en zet een intentie neer. Trek een orakel kaart die je daarbij kan helpen, lees een mooie korte tekst. Mediteren, yoga, joggen of wandelen met de hond helpt natuurlijk ook altijd. Of voor het opstaan 3 pagina’s te schrijven volgens het concept The Artist’s Way van Julia Cameron.

En op het juiste moment ga je weer verder met je plan.
Dit heeft ogenschijnlijk niet direct iets met stappen zetten te maken, maar het is wel de basis van waaruit je ruimte schept voor creatieve ideeën en energie om ze uit te voeren.

Als je je inschrijft voor deze gratis videotraining, krijg je gedurende vier dagen een mail in je inbox met een videofilmpje,één of meer opdrachten en een werkboek in pdf om de opdrachten in uit te werken. We gaan het zowel praktisch als intuïtief aanpakken.

Je krijgt een aantal tips van me om stappen te zetten en te gaan met die banaan!

Ja, ik schrijf me nu in voor de gratis online videotraining Small steps, big magic

Laat hieronder je naam & e-mailadres achter om je in te schrijven.