Mijn cadeau: een gratis video-training

Ken je dat gevoel dat je tot niks komt? Wat aanrommelt, maar geen wezenlijke stappen zet? Je moet zoveel doen, dat je niet weet wat je eerst moet doen. Je legt de lat vaak hoog voor jezelf. Je wilt kwaliteit leveren en bent niet snel tevreden. Je wilt graag, maar je durft nog niet. Je vindt dat je eerst nog meer kennis moet hebben. Je bent misschien onzeker. Je hebt moeite met kiezen. gaat uitstellen En voor je het weet wordt de berg om te overwinnen steeds hoger en de onvrede steeds sterker. En dan wordt de stap zo groot, dat je vervalt in niks doen.

Dat komt omdat onze hersenen niet tegen verandering kunnen. We gaan dan in verzet en veroorzaken chaos. Deepak Chopra zegt dat er aan iedere verandering chaos vooraf gaat. Dat komt dan weer goed uit! 

Om hier uit te komen zit er dus maar één ding op! En dat is beginnen! Ja, je hoort het goed, er zit niets anders op. Maar dan zo, dat de stappen zo klein zijn, dat je hersenen het niet door hebben.

Want als je in beweging komt, al zet je maar een heel klein stapje, dan geeft je dat zelfvertrouwen en het gevoel dat je goed bezig bent. En dat geeft motivatie tot de volgende stap. Je zult zien dat als je in beweging blijft, het steeds makkelijker wordt om meer stappen te zetten.

Kijk daarom wat het allereerste kleine stapje is wat je kunt zetten.

Ik heb een gratis videotraining voor je ontwikkeld boordevol met tips en opdrachten. Schrijf je hiervoor in en doe mee! 

Voor je het weet heb je je droom ook echt in de wereld gezet!

Ja, ik schrijf me nu in voor de gratis online videotraining Small steps, Big magic

Als je je inschrijft ontvang je ook mijn gratis Tips & Inspiratie mail! Wil je dit niet kun je je eenvoudig weer uitschrijven

Het allereerste stapje

Het allerkleinste stapje dat de stress uit je lichaam haalt, ondanks de chaos. Be afraid and do it anyway.

Sla jezelf niet voor je hoofd en maak jezelf geen verwijten, wees trots op die ministap. En beloon jezelf er dan voor. Doe iets waar je superblij van wordt.

En op het juiste moment ga je weer verder met je plan.
Dit heeft ogenschijnlijk niet direct iets met stappen zetten te maken, maar het is wel de basis van waaruit je ruimte schept voor creatieve ideeën en de energie om ze uit te voeren.

Wil je nog veel mèèr direct toepasbare tips krijgen?

Schrijf je dan in voor deze gratis videotraining! Je krijgt vier dagen een mail in je inbox met een video, één of meer opdrachten en een werkboek van 19 pagina’s in pdf om de opdrachten in uit te werken. We gaan het zowel praktisch als intuïtief aanpakken.

Je krijgt super goede tips van me om stappen te zetten en te gaan met die banaan. Zodat jij in no time je droom hebt gerealiseerd!

Ja, ik schrijf me nu in voor de gratis online videotraining Small steps, big magic

Als je je inschrijft ontvang je ook mijn  gratis Tips & Inspiratie mail! Wil je dat niet kun je je eenvoudig weer uitschrijven.